Za 40%, takze za 800 Kc a k tomu pridam gratis Compass card San Diego (stoji 2 USD - viz: https://www.sdmts.com/fares-pass...mpass-card). Pass do N.P. ma samozrejme volne misto pro druhou osobu a plati vpodstate jeste rok - koupil jsem jej koncem dubna 2017, takze plati do dubna 2018. .
Za 40%, takze za 800 Kc a k tomu pridam gratis Compass card San Diego (stoji 2 USD - viz: https://www.sdmts.com/fares-pass...mpass-card). Pass do N.P. ma samozrejme volne misto pro druhou osobu a plati vpodstate jeste rok - koupil jsem jej koncem dubna 2017, takze plati do dubna 2018.
Ponukam America the Beautiful (tiez znamy ako Annual Pass) na volny vstup do vsetkych narodnych parkov pre celu posadku automobilu (max.4 osoby) platny do 31.5.2020. Jedno podpisove miesto je volne, mam aj doklad o kupe. V pripade zaujmu piste spravu. Cena 950 kc. Osobne predanie v Prahe.
Koupím America the Beautiful Annual Pass s minimálně jedním volným podpisovým políčkem a platností minimálně do konce září 2019. Ideálně osobní předání v Praze. Díky za vaše nabídky. Marek
Prodám Annual Pass s platností do 04/2020, s 1 volným políčkem na podpis a s dokladem o zakoupení, za cenu 850 Kč. K předání osobně v okolí Uh. Hradiště, Zlína, Hodonína nebo možno zaslat poštou. V případě zájmu k tomu přidám zdarma i karty na dobíjení pro městskou dopravu v Los Angeles, pokud plánujete využít metro (my jsme jeli metrem do UniversalStudio). Mám 4 karty, při nákupu stála každá karta 2 USD.
Ponukam America the Beautiful (tiez znamy ako Annual Pass) na volny vstup do vsetkych narodnych parkov pre celu posadku automobilu (max.4 osoby) platny do 31.5.2020. Jedno podpisove miesto je volne, mam aj doklad o kupe. V pripade zaujmu piste spravu. Cena 950 kc. Osobne predanie v Prahe.
Ahoj, mas este prosim pass k dispozicii? Ak ano, mala by som zaujem.
Ahoj, prodám annual pass America the Beautiful s jednim volnym podpisovym polickem, platny do října 2023 za 800Kc s dokladem o koupi. Predani mozne v Praze.
Ahoj, predam annual pass America the Beautiful s jednym volnym podpisom, platny do 7/2024. Cena 40€/900czk. Odovzdanie v Brne, Breclavi, Malackach, Bratislave.
Ahoj prodám Annual Pass America the Beautiful platný do konce února 2024. Cena 700 Kč, osobní předání Praha nebo Ústecký kraj, pište na mail lukas.mraz@seznam.cz
Přidám ještě 1 vstupenku do Mohave muzea a muzea Route 66 v Arizoně.